emag orizontal

joi, 17 noiembrie 2011

Remedii homeopate pentru bolile femeiesti


Medicamente homeopate şi tratament pentru bolile de femeie sau boli de femei

# Pulsatilla. [Puls]

Pulsatilla este unul din remediile prima gândit în afecţiune specifică femeilor. Dispoziţia sa, în esenţă feminină de timidity blândeţe, blândeţea, docilitate - "lucru excelent în femeie" - este cea mai caracteristică a medicamentului, chiar tearfulness, un alt atribut feminin, puternic puncte de Pulsatilla. Apoi, de asemenea, ne-am nestatornicie, indecizie şi mobilitate, care sunt cu siguranţă caracteristice de Pulsatilla şi de unele femei. Pe organele feminine Pulsatilla exercită o acţiune a decide; prima permiteţi-ne să reţineţi efectului său asupra menstruatiei. Ea are un flux menstrual sărac cu dureri severe, griping care sunt foarte severe, uneori, atat de severa incat pacientul poate suporta greu durerea, se dublează ei în sus. Astfel, Pulsatilla, devine un remediu util în dismenoree. Menstruatiei întunecate care sunt întârziate şi însoţite de colici acest menstruale severe şi temperament caracteristice va fi indicaţiile; Chamomilla are menstruaţie întuneric şi intoleranţă de durere, dar temperamentul se va distinge. Aconite este, de asemenea, un remediu util în dismenoree, dar descărcarea de gestiune este rosu aprins, în care pacientul este bombastic şi imaginea de ansamblu indică forma congestivă care pot avea o cauză distinctă partea din spate a acesteia, cum ar fi obtinerea picioarele ude, în timp ce Pulsatilla în acelaşi Acum este mai degraba o cale de atac limfatic. Menstruatiei de Pulsatilla, pe lângă faptul că rar, sunt destul de apt să apară prea târziu. Există câteva combinaţii care ar putea fi menţionate aici cu profit. Astfel, ne-am menstruaţie, după cum urmează:
Întârzierea deficitar: Pulsatilla, Conium, Dulcamara, fosfor şi sulf.
Întârzierea şi abundentă: Causticum si Iod.
Timpurie şi rar: Conium, Natrum muriaticum, fosfor şi Silicea.
Timpurie şi abundentă: carbonicum de amoniu, Belladonna Calcarea carbonica şi Platinum.
Această lipsă a menstruaţiei, precum şi întârzierea în aspectul lor sugerează o dată la utilizarea de Pulsatilla în amenoree, si este un remediu foarte util, dar trebuie să fie strâns indicate, În cazul în care fluxul de menstruaţie se potriveşte şi începe, şi atunci când din cauza la umezirea de la picioare, este indicat, de asemenea, ca în prima menstruatie intarziata in cazul fetelor clorotic. Acesta trebuie să se facă distincţie între Dulcamara, care a suprimarea menstrual de la obtinerea picioarele ude, dar temperamentul nu este faptul că de Pulsatilla. Apoi, de asemenea, Dulcamara are caracteristic o eruptie pe fata care precede menstruatia; leucoree de Pulsatilla este clorotice în natură şi este apt să însoţească menstruaţia întârziată şi rar, este, de obicei, gros, cremos sau cu lapte, dar poate fi subtire, acru şi asociate cu umflarea omuşor. O distincţie generală între Pulsatilla şi Sepia este că Pulsatilla este mai rău în timpul menstruaţiei şi Sepia inainte de menstruatie.


# Sepia. [Septembrie]


Sepia este un remediu care acţionează mai ales asupra organelor genitale la femei si este cel mai valoros, pe care o produce în congestie venoasa patogenezii sale, care reprezintă pentru multe dintre simptomele sale. Simptomele generale într-un caz de asteptare pentru Sepia sunt de maximă importanţă. Astfel, avem caracteristic slăbiciune şi lipsă de ton, în întregul sistem, tenul galben, galben şa peste nas, scufundat întuneric-inele ochi, scutirea de mişcare fro violente, datorită, probabil, pentru a sus tonifierea sistemului venos de asemenea, şi ameliorarea în mijlocul zilei. Acestea sunt toate caracteristicile la sol a remedia, atunci când acestea sunt prezente alte simptome vor fi găsite pentru a corespunde cu drogul cel mai frumos. Menstruaţie de Sepia pot fi de aproape orice combinaţie, târzii şi rar fiind cele mai frecvente. Acestea pot fi anticipate şi rar sau timpurii şi profuze - decolorarea a pielii participa la menstruaţie sunt caracteristice, fluxul este apt să fie închis, de menstruaţie sunt precedate de dureri în abdomen şi dureri de colici. Amenoree în cele de temperament Sepia distinct în cazul în care există o sensibilitate extrema la toate impresie. Leucoree de Sepia este galben - culoare verde şi oarecum ofensator. Acesta poate fi Lactee, este mai rău înainte de menstruaţie şi este însoţit de poartă în jos. Pe uterul în sine exercită o acţiune a decis Sepia, uterul se constată a fi extinsă şi colul uterin este indurated. Astfel, Sepia devine un remediu util în deplasări, în special prolapsus sau retroversii. Există iritabilitate a vezicii urinare şi leucoree. Dunham este lăudat aici. Nu este prezent adesea o senzatie ca în cazul în care s-au apucat de uter şi brusc eliberat. Dureri poartă jos sunt caracteristice grandios Sepia, pacientul se simte ca şi cum totul ar iasă de la nivelul vulvei şi această senzaţie este exonerat de şedinţe cu membrele încrucişate. Există, de asemenea, cu aceasta o severă lombo-sacrală dureri de spate. Ea are o mare uscăciune a vulvei şi vaginului; dureroase la atingere. Lilium tigrinum seamănă Sepia strâns în poartă şi trăgând în jos în regiunea uterină; cu Lilium pacientul trebuie să susţină vulva cu mâna, cele doua medicamente sunt uşor diferenţiate. Deşi Dr. Dunham desemnat Sepia ca prin excelenţă remediu pentru prolapsus, aceasta nu ar trebui să fi prescris într-un mod de rutină. Simptomele sunt clare si pe e ar trebui să aibă întotdeauna în minte (dacă aş putea să li se permită să împrumute de la Du Maurier) Sepianess nereprimat a remediului, care este caracteristicile sale de goneness sallowness slăbiciune, epigastrice şi greutate. Pe ovarele Sepia produce anumite acţiuni, este util pentru ovaritis cronică, cu dureri plictisitoare, grele şi a căror caracteristică generală a remediului.
# Lilium tigrinum. [Lil-t]
Acest remediu, după cum sa văzut, seamănă cu Sepia în special, una, si are unele asemănări în altele; de exemplu, are o leucoree similare şi este similar utilizat în deplasări, în continuare, după cum vom vedea, acestea diferă în mod considerabil. Lilium nu are efect mult pe menstruaţie, care este caracteristic. Leucoree, cu toate acestea, este marcat, este apos, galben sau galben-brun şi jupuim. Leucoree Sepia este rareori jupuim. Kreosote este remediul pumn care urmează să fie gândit în leucoree acru jupuim. Există nervozitate mult şi fără rost graba cu remediu, mintea si corpul sunt slabe, iar pacienţii nu au încredere în ei înşişi; slăbiciune neliniştite este caracteristic. Lilium este un remediu util în special în următoarele simptome uterine sarcinii şi forţei de muncă, atunci când uterul este greu, nu şi-a recăpătat dimensiunea normală şi nici nu a revenit la poziţia normală este, prin urmare, nu este prezent acest glisarea grele în regiune hipogastrice. Pacientul pare împins să stea sau să menţină în mişcare, astfel cum a şedinţei sau rabatabile nu scuteşte această tragere. Nu este adesea prezentă cu Lilium îndeamnă să urineze şi îndemnând la scaun, o tenesmus rectale, pelvine şi vezicii urinare, şi excitare sexuală pot fi, de asemenea, prezenţi. Un remediu asemănătoare atât Lilium şi Sepia, în multe dintre simptomele bolii este MUREX, în conformitate cu acest medicament excitare sexuala este foarte marcată, printre altele şi nu există rană undeva in pelvis, sau mai degrabă o senzaţie de unul. Simptomele de Lilium sunt mai rău în după-amiaza. Sepia este mai bun la acel moment.
Are unele dureri ovariene, mai severă decât în ​​Sepia, în special din partea stanga, trage in jos aspectul anterior şi interioară a coapsei, şi spasme isteric pot fi prezente. O condiţie mentală este impulsiv caracteristic. Dr. Bailey ES recomandă potenta 30.

# Platinum. [Plat]

care au dus la acest remediu avem mereu simptomele mentale, deşi aceasta nu este clar de ce simptomele psihice sunt mult mai importante, în cazul de Platinum decât cu alte medicamente. Simptomele mentale de Platinum sunt, totuşi, foarte caracteristic şi amintesc de droguri dintr-o dată ori de câte ori constatate; mândria, trufia, stima de sine, şi belittling de toată lumea sunt găsite de însoţire plângeri femeie destul de des. Apoi, de asemenea, amintiţi-vă sentimentele ciudate, în care obiectele par a fi de origine necunoscută, de asemenea, melancolie. Menstruaţie de Platinum este abundentă şi coagulat şi are loc prea devreme, cu sensibilitate mult despre organele genitale. Nu este iritaţie constantă cu privire la organele sexuale, atât intern cât şi extern. Nu sunt simptome adesea prezente de nimfomanie. Nu se însoţeşte întotdeauna poartă menstruaţie mult în jos în regiune uterin. Menstrei de Chamomilla sunt foarte similare cu cele ale Platinum, simptomele mentale distinctiv. Platinum este, de asemenea, un remediu pentru induraţie şi prolapsus a uterului, în cazul în care există o presiune continuă i9n vintre şi spate, cu sensibilitatea de piese la atingere. De asemenea, este unul din remediile pentru coitus dureroase, altele fiind Sepia, Belladonna, Kreosote şi Apis. Pe Platinum ovarele are, de asemenea, anumite acţiuni. Este util în ovaritis cu dureri arzatoare si amorteli ale membrelor. În cazul în care induraţie cronică a ovarelor este suspectat Platinum este un remediu.

# Palladium [Pall]

Are o simptome similare şi pare să afecteze mai ales ovar dreapta. În ambele căi de atac simptome isterice sunt evidente şi în continuare le indica.

Cimicifuga racemosa #. [CIMIC]


Un punct de Cimicifuga ar trebui întotdeauna să fie amintit, adică, ea are o bază distinct reumatice, şi va fi de două ori mai indicate în cei care sunt reumatice. Conditia mentala a întunericului şi dejecţii sunt destul de sigur de a fi prezent. Există o slăbiciune iritabil despre simptomele Cimicifuga şi aa mentale de o senzatie ca daca ea va merge nebun, şi cu simptome uterin este mult dureri de cap. Menstruaţie de Cimicifuga este prematur şi profuze, a participat cu rătăcind dureri în spate, în fapt, ea este una din căile de atac noastre bune în dismenoree, în special reumatice dismenoree, cu o iritabil, uter sensibil, învineţită şi dureri zboară în hipogastru din partea în alta. Deplasări a uterului în cazul în care există dureri de tăiere dintr-o parte pentru a apela lateral pentru Cimicifuga. Leucoree, uneori, găseşte remediul în Cimicifuga în cazul în care simptomele generale ale remediu sunt prezente-nervozitate, dureri nevralgice şi hiperestezie. Uterul este umflati si organele pelvine sunt foarte sensibile, cu o senzatie de greutate in uter. În ovarele Cimicifuga produce dureri ascutite, care trage în sus părţile laterale şi sunt însoţite de o senzaţie de rulment în jos. Nevralgii Ovaritis şi ovarian de la apel metastaze reumatice pentru acest remediu. Pete facial, acnee, piele aspră la tinerele fete, la perioada menstruala provoca tulburări mentale şi de nervozitate. Cimicifuga este remediul pentru ambele condiţii.


# Caulophyllum [epiploon]

este un remediu cel mai asemănător în multe privinţe la Cimicifuga, ea nu are dureri de cap, şi urinare sale reumatice si dureri de cap caracteristice ale În poartă în jos şi trepidant regiune hipogastrice, cu dureri de menstruaţie devenit brusc suprimate de la frig; nu există simptome sunt limitate la nivelul articulaţiilor mici, în timp ce cele de Cimicifuga sunt părţi cărnoase ale muşchilor. Caulophyllum are ca o caracteristică o senzaţie de interne tremurând.

# Belladonna. [Bell]

nr digera de căile de atac care afectează organismul feminin poate fi, eventual, face fără Belladonna. Ea are poartă în jos, ceea ce este mai rău atunci când culcat şi este exonerat de picioare, în timp ce poartă în jos de Sepia este mai rau atunci cand pacientul standuri. Menstruaţie de Belladonna este abundentă şi precoce, de sange rosu aprins, cu crampe în spate şi braţe. Dismenoree este foarte dureroasa si însoţită de durere de tăiere prin pelvis într-o direcţie orizontală, nu ca în circumferinţă Sepia şi Platinum. Durerile sunt paroxistice, şi de descărcare de gestiune de multe ori ofensator. Amenoree găseşte, de asemenea, remediul ei în Belladonna atunci când toate inflamatiile acute cu privire la organele pelvine, Belladonna este un remediu valoros, dar, ca toate căile de atac se va eşua dacă nu este indicat îndeaproape. În metrită vor fi găsite la examenul o senzatie de caldura si sensibilitate mare, evacuările se simt cald pentru pacient. Există o poartă mare la toate aceste probleme, şi, desigur, simptomele generale de droguri trebuie să fie prezent. În endometrita acută este de nepreţuit. Cervixul este umflat si sensibil, şi nu este mult mai trepidant în organele pelvine. În deplasări uterine, în special dacă recent, Belladonna este un remediu valoros. Prolapsus solicită pentru el, dureri de spate ca şi cum ar sparte, nu există tenesmus a vezicii urinare şi a strangury, şi pulsaţii sunt resimţite în organele aglomerate. Belladonna este remediul principal pentru inflamaţie acută a ovarului, ovaritis, în special în cazul în care peritoneului fi implicate; durerile sunt severe, ţinând în braţe şi trepidant, partea dreapta fiind mai caracteristice de Belladonna. Există o mare sensibilitate, cea mai mica borcan nu pot fi acoperite. Belladonna nu pot fi confundate cu alte medicamente, în acţiunea sa asupra organelor genitale la femei dacă simptomele acesteia să fie studiate cu grijă, şi nici un alt medicament poate lua locul.

# Kreosote. [Kreos]

menstruaţie a Kreosote este de obicei abundent, şi este însoţită de colibri şi răcneşte în cap şi sunt precedate de balonare. Fluxul poate fi intermitentă şi însoţită de trăgând în jos în partea din spate. Aceasta este diferită de la Sepia, în măsura în care debitul este precoce şi profuze, în timp ce a Sepia este în întârziere şi rar. Menstruatiei sunt apt să fie urmate de culoare maro, leucoree ofensator. Leucoree de Kreosote este foarte caracteristic, şi în acest domeniu le-a castigat laurii. Descărcarea de gestiune este foarte acru, foarte ofensator, şi excoriates piesele pe care le atinge, este galben, în care pacientul este slab, nu există mâncărimi violente ale vaginului si usturime si arsura între coapse; părţile ca să devină umflate, fierbinte, greu şi inflamat. După ce leucoree a continuat pentru un timp, are un miros de porumb verde. Acest gust acru de leucoree distinge uşor Kreosote de la Sepia şi MUREX. În deplasări Kreosote este foarte util, mai ales în uterul prolapsus. Nu este glisarea în spate, şi un trend descendent glisarea care sunt scutiţi de mişcare, distinge, astfel, de la Nux vomica şi Sepia. Kreosote este un remediu util în ulceraţii despre organele feminine, cu descărcare de gestiune ofensator jupuim, durere, caldura si durere.

# Helonias. [Helon]


Există două indicaţii speciale pentru acest remediu în plângerile de sex feminin, şi anume: atonie a organelor genitale, şi durerea se extinde de la partea din spate a uterului. Keynote duce acesteia de selecţie a fost vreodată o "conştiinţă a unui uter." Probabil că în afecţiune a uterului de asteptare pentru alte căi de atac nu există o conştiinţă de uter, dar aici conştiinţa constă într-o durere şi în greutate, în uter, care într-constă într-o durere şi în greutate, în uter, care este constantă nu se lasa pana la ea, şi nu există însoţeşte un senzaţie de oboseală, dureri în spate şi a membrelor, în astfel de cazuri Helonias acţionează ca un tonic uterin. Helonias este un remediu util în leucoree, care este de culoare închisă, ofensator şi constantă, ea curge pe fiecare efort. General debilitate este marcat, şi pruritul poate însoţi. Danforth Helonias consideră că soluţia cea mai frecvent indicat în vaginite şi vulvitis. Membrana mucoasa este de culoare rosie, inflamata, şi mâncărime este intensă. El foloseşte trituration 3x. Menstruatiei sunt prea frecvente şi prea abundenta, iar fluxul este pasiv, întuneric, coagulat şi ofensator. Avortul de la cea mai mică supra-efort, şi de sterilitate din cauza debilitate avantajos, pot apela pentru Helonias. Deplasări ale uterului găsi, de asemenea remediu lor în Helonias, cu greutate in hipogastru un sentiment glisarea obosit in spate, care, la efort uşoară, se extinde pe tot corpul. Burnett laudă această utilizare a Helonias. Pântec pare să grele. Debilitate şi anemie sunt caracteristice remediului. Există o condiţie generală aton a întregului sistem, iar acest lucru este destul de apt pentru a face pacienţii ipohondru şi low-spirit. "Aceasta se potriveste, dar cei care sunt purtate cu munca grea, iar cei care sunt neputincios de indolenţă şi de lux şi au, prin urmare, atonie a organelor pelvine si tesuturile." (Kinyon.)

# Bellis perennis [Bell-p]

este un remediu foarte util în ceea ce termeni Burnett un "uter obosit." In suprasolicitat şi obosit, în cazul în care "stază" se află la baza plângerea lor.

# Coccus cactusilor [Coc-c]

este remediul pentru iritaţie extreme în partea de jos a vaginului, mai rău atunci când urinare. are, de asemenea, pete herpetice pe piele.

# Calcarea carbonica. [Calc]

Un remediu minunat în afecţiunile sex feminin este Calcarea carbonica. Având în vedere o femeie cu Calcarea generale constituţiei, şi de nouă ori din zece vor exista unele probleme cu organele sau funcţiile specifice la sexul. Menstruaţie abundentă este regula. Menstruaţie de Calcarea este anormală, fiind precoce şi abundente, precum şi de durată prea lung; neregula cu privire la timpul este important, de fapt, Hahnemann precizează că, în cazul menstruatiei sunt pe Calcarea timp, nu vor face bine. Picioarele reci si umede însoţit menstruaţie şi temperamentul vor distinge Calcarea din Belladonna şi Nux vomica, ambele din care au menstruaţie precoce şi profuze. În amenoree Calcarea este un remediu nepreţuit, în special în cazul în care prima menstruaţie sunt întârziate, şi există apt să fie, ca urmare, congestii la cap sau piept, hemoragie, tuse noapte, anemie generală şi pofta de mâncare nenaturale. În leucoree Calcarea acţionează avantajos. Aici este, probabil, mult mai gandit de multe ori decât orice altă soluţie, dar aici, simptomele generale sunt mai importante; starea strumous, glandelor marite, aciditate, picioare reci, şi de foame dimineaţa trebuie să fie luate în considerare primar. Leucoree sine este lăptos, uneori abundente, cu senzaţie de mâncărime şi de arsură. Într-adevăr, în tratamentul tuturor leucorrhoeas de către orice medicament simptomele generale trebuie în mod necesar forma de lucru la sol de baza de prescriptie medicala, mai degrabă decât caracterul de descărcare de gestiune.

# Aletris farinosa. [Alet]

Un simptom ar trebui să marcheze acest remediu ca unul deosebit de util in tulburari de sex feminin, şi că este, menstruaţie sunt premature si abundente, cu forţa de muncă cum ar fi dureri ", obosit tot timpul.". În deplasări uterin si leucoree este un remediu excelent, fiind indicat de constipaţie extremă în care sunt necesare mari eforturi să evacueze intestinelor, digestia este slabă. Aceasta este una dintre cele tonice amare, asemănătoare, oarecum Helonias şi Senecio, care a fost dr. Holcombe remediu pentru retardat sau suprimată menstruaţie, în cazul în care pacientul este nervos, isteric şi fără somn. Potrivit lui Hale, "Aletris este China de organe uterine. Pacientul este obosit, plictisitoare grele, nu pot să se concentreze mintea pe nimic. Debilitate de boală îndelungată. "Caracteristicile Aletris, prin urmare, sunt senzaţie de oboseală, constipaţie şi extremă slăbiciune de digestie care însoţeşte deplasări uterin sau leucoree.

# Senecio aureus. [Senec]

Despre folosesc doar facem din acest remediu este în afecţiunile de sex feminin, iar această cerere este în principal clinice. Într-adevăr, Primer lui Allen nu îl menţionează ca un remediu pentru femeilor la toate, si Burt lui "Memorizer", se omite cu totul. Ea are o valoare considerabilă în amenoree. Defunctul Dr. Holcombe, din New Orleans, recomandat Senecio 1x pentru retardat sau suprimată menstruaţie, în cazul în care pacientul a fost isteric, nervos şi fără somn. În iritaţie uterin introdusă de către deplasari, cum ar fi prolapsus sau flexie, însoţite de durere menstruaţie deficitar, în gâtul vezicii urinare, care este eliberat ca fluxul devine mai abundenta, Senecio va face treabă bună. În dismenoree a fost verificat frecvent. Patogenezii sale s-au dezvoltat simptome foarte asemanatoare cu isterie, şi-l influenţează membranele mucoase de mult ca nu Pulsatilla. Există o descărcare de gestiune abundenta mucoase care a menstruatiei de multe ori, si are o valoare în cloroză de fete scrofulos, cu o tendinţă spre hidropizie.

# Secale cornutum. [Sec]

Deşi simptome de cornutum scară cu referire la organismul feminin nu sunt de o importanţă mai mult de o duzina de medicamente cealaltă jumătate, vom menţiona acest remediu aici. Există o serie de medicamente care urmează să fie utilizate în hemoragie uterină şi Secale este de obicei primul gândit. Ea are un debit pasiv nedureroasa de lichid din sânge întuneric, mai rău de mişcare, ea acest lucru se intampla la femei şifonate, sfrijit, care devin furnicare rece şi este prezentă, Secale este cu atât mai indicate. Dar în hemoragii uterine "mai sunt si altii."

# Sabina [Sabin]


Are fluxul paroxistic de sange rosu aprins, cu dureri în articulaţii, mici de spate şi de o senzaţie de stabilire a zdrobit suprafaţa anterioară a coapselor. (Ipeca cu greaţă.)

# Trillium. [Tril]

hemoragie activă sau pasivă, ţâşnească la fiecare miscare; senzatie ca în cazul în care şolduri şi spate au fost încadrate în afară, eliberat de către bandaj strans.

# Ustilago. [Ust]

Bright, hemoragii parţial coagulat, din cauza aglomeraţiei pasivă a uterului, introdusă de către atât de uşoară ca o cauza o examinare digitala. Durere în ovar stânga.

# Bovista. [Bov]

Sângele curge de la cel puţin efort, menstruatiei la fiecare două săptămâni. Acest lucru şi căi de atac, cum ar fi Millefolium, Ferrum, Erigeron, Carbo vegetabilis se vor întâlni cele mai multe cazuri de metroragie si menoragie. Dureri intermenstruale venind pe la jumătatea distanţei dintre menstruaţiei, sau hemoragii intermenstruale, cererea de Hamamelis. Secale, cu toate acestea, are unele utilizări alte afectiuni uterine, cum ar fi deplasări în urma naşterii. În tumori ale uterului care le-a fost frecvent verificată, în cazul în care simptomele generale de droguri duce până la utilizarea acestuia.

# Zincum valerianate. [Zinc-Val]

Aceasta este o combinaţie fericită de două căi de atac foarte important pentru femei. Ea are nelinişte, cu nervul fag de la iritaţii ovarian şi uterin, anxietate lung a continuat, şi pierderea de odihnă de îngrijire a copiilor. Uterul este grea, nu, sensibil, dar ovarele sunt equisitely licitaţie; probabil atât uterul si ovarele sunt prolaps, tendinta de a pierde intestine. Există o senzaţie de oboseală la nivelul creierului, pacientul este confuz şi continuu sub o suşă nervos. Se potriveste femeilor rapid, nervos nervos pur frânt de oboseală cu dureri, ovare sensibile. 2x şi 3x au fost găsite la locul de muncă bine.

# Ferrum Iodatum. [FERR-i]

Acest remediu produce:
1. Având în jos dureri la nivelul bazinului, cu sentimentul ca în cazul în care uterul coborât, astfel încât să fie împins în sus atunci când şedinţei.
2. Amidonoase leucoree.
3. Presiune pe rect.
4. Menstruatiei mai dureroasă decât de obicei.
Remediul găseşte domeniul său în pal, subiecţii anemice, scrofulos, şi a devenit un favorit cu multe în uterul prolapsus, şi prima şi a treia din simptomele de mai sus au fost găsite cele excelentă pe care să utilizeze baza de prescriptie medicala.


# Fraxinus Americana. [FRAX]


incident de congestie pelvină pentru deplasări, cu nici o indicaţie specială pentru alte căi de atac.

Remediile homeopate pentru herpes genital


Ce este herpesul genital?

Herpesul genital este o infectie cauzata de virusul herpes simplex sau HSV. Există două tipuri de HSV, şi ambele pot cauza herpesul genital. HSV tip 1 infecteaza cel mai des buzele, provocând răni cunoscut sub numele de blistere febră sau răni la rece, dar, de asemenea, poate infecta zona genitala si produc răni. HSV de tip 2 este de obicei cauza de herpes genital, dar, de asemenea, poate infecta gura. O persoana care are infectia cu herpes genital poate trece uşor sau transmite virusul unei persoane neinfectaţi în timpul actului sexual.
HSV ramane in anumite celule nervoase ale organismului pentru viaţă, şi poate produce simptome off şi pe la unele persoane infectate.
Potrivit Centrele de SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, 45 de milioane de oameni în Statele Unite varsta 12 si mai mari, sau 1 stele din 5 din totalul populaţiei adolescenţi şi adulţi, sunt infectate cu HSV-2.
Cum poate cineva lua herpes genital?
Cei mai mulţi oameni a lua herpes genital de a face sex cu cineva care are un herpes focar Acest lucru înseamnă că HSV este activ "focar.". Atunci când activ, virusul produce leziuni vizibile de obicei in zona genitala. Leziunile vărsat (exprimate off), viruşi care pot infecta o altă persoană. O persoană cu herpes genital pot infecta, de asemenea, un partener sexual in timpul sexului oral. Virusul se raspandeste numai rareori, dacă la toate, prin atingerea obiectelor, cum ar fi un scaun de toaletă sau cada fierbinte.

Simptomele Genital Herpes

Din pacate, cei mai mulţi oameni care au herpes genital nu-l stiu, pentru ca niciodata nu au nici un simptom, sau ele nu recunosc nici un simptom ar putea avea. Atunci când există simptome, acestea pot fi diferite în fiecare persoană. Cel mai adesea, atunci cand o persoana devine infectate cu herpes, pentru prima dată, simptomele va apărea în decurs de 2 pana la 10 zile. Aceste episoade prima de simptome, de obicei, ultimele 2 până la 3 săptămâni.
Precoce simptome ale unei epidemii herpes genital includ
• mâncărime sau senzaţie de arsură în zona genitala sau anala
• Durere la nivelul membrelor inferioare, fese, zona genitala sau
• Descărcarea de gestiune de lichid din vagin
• Senzaţie de presiune în abdomen
În termen de câteva zile, leziuni apar aproape de locul unde virusul a intrat în organism, cum ar fi pe gura, penis, sau vagin (vaginale / herpes labial). De asemenea, ei pot să apară în interiorul vaginului si colului uterin cu privire la femei, sau în pasajul urinar a femeilor şi bărbaţilor. Mici umflaturi rosii apar în primul rând, dezvoltarea în blistere, şi apoi devin dureroase rani deschise. Peste câteva zile, răni devin crusty şi apoi se vindeca fara a lasa o cicatrice.
Alte simptome care pot merge cu primul episod de herpes genital sunt febră, dureri de cap, dureri musculare, urinare dureroasă sau dificilă, de descărcare de gestiune vaginale, şi umflarea ganglionilor de la nivelul zonei inghinale zonă.
Poate focare se repete?
Dacă aţi fost infectat cu HSV 1 şi / sau 2, va avea, probabil, simptome sau focarele din timp în timp. După ce virusul a terminat să fie activ, apoi se deplasează la nervii de la sfârşitul coloanei vertebrale în cazul în care acesta rămâne pentru un timp. Chiar şi după leziunile dispar, virusul ramane in interiorul celulelor nervoase într-o stare încă şi ascunse, ceea ce înseamnă că este inactiv.
La majoritatea oamenilor, virusul poate deveni activ de mai multe ori pe an. Aceasta se numeşte o recurenţă. Dar oamenii de stiinta nu stiu inca de ce se intampla acest lucru. Atunci când devine activ din nou, se deplaseaza de-a lungul nervilor la nivelul pielii, în cazul în care se face mai mulţi viruşi în apropierea locului de infecţie foarte primul. Aceasta este, de obicei, în cazul în care răni noi vor apărea.
Frecvenţa şi severitatea episoadelor recurente variaza foarte mult. În timp ce unii oameni au doar una sau doua focare intr-o viata, altele pot avea mai multe focare de un an. Numărul de model şi de focare repeta de multe ori schimba în timp, pentru o persoană. Oamenii de stiinta nu stiu ce cauzeaza virusul să devină activ din nou. Desi unele persoane cu herpes raport că focarele lor sunt aduse de către o altă boală, stres, sau având o perioadă de menstrual, focare de multe ori nu sunt previzibile. În unele cazuri, focarele poate fi conectat la expunerea la soare.

Cum este diagnosticat herpes genital?

Medicii pot diagnostica herpesul genital uitandu-se la răni vizibile în cazul în care epidemia este tipic, şi prin prelevarea unui eşantion de la gât pentru testarea într-un laborator. Herpesul poate fi dificil de diagnosticat dintre focare. Teste de sânge, care a detecta HSV-1 sau HSV-2 anticorpi, poate ajuta pentru a detecta herpes în oameni fara simptome sau în timpul dintre focare.

Herpes genital Tratamentul

Deşi nu există nici un remediu in medicina conventionala pentru herpes genital, lucrător de îngrijire a sănătăţii s-ar putea prescrie unul dintre cele trei medicamente pentru a trata aceasta, precum şi pentru a ajuta la prevenirea episoade viitoare.
• Acyclovir (Zovirax)
• famciclovir (Famvir)
• valacyclovir (Valtrex)
În timpul unui episod herpes activ, indiferent dacă primul episod sau unul repet, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli pentru a accelera vindecarea si pentru a evita raspandirea infectiei la alte locuri de pe corp sau la alte persoane.
• Păstraţi zona infectata curata si uscata pentru a preveni alte infectii de la curs de dezvoltare.
• Încercaţi să evitaţi să atingeţi răni.
• Spălaţi-vă pe mâini după contactul cu răni.
• Evitati contactul sexual din momentul in care sa se ​​simta nici un simptom pana răni sunt complet vindecat, este faptul că, crusta a căzut şi a pielii nou-a format în cazul în care a fost inflamat.
Poate cauza herpes genital orice alte probleme?
Daca o femeie are prima ei episod de herpes genital în timp ce ea este insarcinata, ea poate transmite virusul copilului ei nenăscut şi poate emite un copil prematur. Jumătate din copii infectati cu herpes, fie mor sau suferă de deteriorare a nervilor lor. Un copil nascut cu herpes pot dezvolta probleme grave care pot afecta creierul, pielea sau ochii. În cazul în care copiii născuţi cu herpes sunt tratate imediat cu aciclovir, şansele lor de a fi sănătoşi sunt crescute.
Daca o femeie insarcinata are un focar, care nu este primul episod, riscul de copilul ei de a fi infectat in timpul de livrare este foarte scăzută. În ambele cazuri, dacă sunteţi gravidă şi infectate cu herpes genital, ar trebui să rămână în strânsă legătură cu medicul dumneavoastră înainte, în timpul, şi după ce copilul se naşte.
Daca o femeie are un focar în timpul travaliului şi al naşterii şi există leziuni herpetice in sau langa canalul de nastere, medicul va face o cezariana pentru a proteja copilul. Majoritatea femeilor cu herpes genital, cu toate acestea, nu au semne de infecţie activă cu virus în acest timp, şi poate avea o livrare normală.
Pot alapta daca am herpes genital?
Daca aveti herpes genital, puteţi să vă păstraţi alaptarea atâta timp cât rănile sunt acoperite. Herpesul se transmite prin contactul cu răni şi pot fi periculoase pentru un nou-nascut. Dacă aveţi răni pe sfarc sau areolei, pielea inchisa la culoare din jurul mamelonului, trebuie să încetaţi să alaptarea cu privire la acest san.

Medicamentele homeopate pentru herpes genital

Multe remedii homeopatice au fost cunoscute de a vindeca herpesul genital. Unele dintre acestea sunt -
Natrum Mur, petrolier Causticum, Crot-t, Dulcamara, Graphites, Hepar-sulph, Medorrhinum, Merc-Sol, Sepia, telur, Thuja, Anancardium, Aur-întâlnit, Calcarea, Crot-h, Ulcior-r, Nit-ac, Ph-ac, Sars, Sil, Ter, Rhus-Tox.
Homeopatia trateaza persoana ca un întreg. Aceasta înseamnă că tratamentul homeopatic se concentrează pe pacient ca o persoană, precum şi starea sa patologice. Medicamente homeopate sunt selectate după o examinare completă şi individualizarea caz de analiză, care include istoricul medical al constituţiei pacientului, fizice şi mentale, etc

Tratament homeopat pentru chisturi ovariene


Medicamente homeopate şi de tratament pentru chisturi ovariene, dureri ovariene, nevralgii, Ovaritis

Apis mellifica. [Apis]

putinele remedii provoca simptome ca ovarian multe Apis. Acesta are o congestie activă a ovarului dreptul de a merge la ovaritis, cu dureri în regiunea inghinală, senzaţie de arsură, înţepătură şi tumefacţie. Chisturi ovariene în incipiency lor au fost arestaţi de această cale de atac, aici, una din trăsăturile care indică în jos este amorţeală la nivelul coapsei. Ea are, de asemenea, s-au dovedit utile în afecţiuni ale ovarului din stânga. Senzaţie de apăsare în piept poate fi, de asemenea, prezent, cu apariţia de o tuse reflex şi îndemnând de a urina. Mercurius corrosivus. Hughes preferă acest remediu în nevralgia ovarian. Complicaţii peritoneală, de asemenea, să indice. Bovista a vindecat, de asemenea, tumorile ovariene.

 Belladonna. [Bell]

Deoarece acest remediu este una deosebit de adaptată la creşteri glandular este utilă în special în ovaritis acută, şi cu atât mai mult dacă peritoneu fi implicat. Durerile sunt ambreiajului şi trepidant, mai rău pe partea dreapta, nici cea mai mică borcan este dureros, iar pacientul este extrem de sensibil. Simptomele apar brusc, cu faţa roşie şi alte simptome Belladonna sunt prezente. Platinum. Ovare sensibile, dureri de arsură în ele, care poartă în jos, iritaţie ovarian cronică cu excitare sexuală. Induraţie ovarian de mult este prezent. Paladiu. Umflarea şi induraţie de ovar drept. Ii lipseste simptomele mentale ale Platinum, cum ar fi egoism mentale şi de emoţie. Aurum. Ovarian induraţie. Lilium. Ovarian nevralgii. Arsura de la ovar până în abdomen şi coapse în jos, dureri de fotografiere de la ovar stânga peste Pubes, sau până la nivelul glandei mamare. Staphisagria. Foarte util în iritaţie ovarian la femei nervos, iritabil. Stări ipohondru.

 Lachesis. [Lach]

Durere în ovar stânga exonerat de o descărcare de gestiune din uter, poate suporta nimic grele în regiune. Hughes şi Guernsey par să creadă că Lachesis acte şi mai mult în mod vizibil pe ovarul drept, alţii cred contrariul, tendinţa fiind de afectiuni, cu toate acestea, pentru a vă deplasa de la stânga spre dreapta. Supuraţie şi extinderile cronice ale ovarului poate solicita pentru Lachesis. Zincum. Plictisitor în ovar stânga exonerat de flux, oarecum mai bine la presiune; picioare nervos. Graphites. Umflarea şi induraţie de ovar stang; de asemenea, dureri în regiunea ovarian dreapta cu menstruaţiei întârziate sărac. Argentum metallicum. Durere învineţită în ovar stânga şi senzaţie ca în cazul în care au fost în creştere ovar mari. Naja. Dureri violente crampe în ovar stânga. Dr. Hughes este de prim rang în dureri ovariene obscure nu inflamatorii în natură.

Arsenicum. [Ars]

arsura tensive în ovare, în special în partea dreaptă. Ovaritis exonerat de aplicaţii la cald. Sete pacient, iritabil si nelinistit. Colocynth. Colici ovarian, dureri griping, eliberat de indoire dublu; coaserea dureri profunde în regiune ovarian dreapta. Este, de asemenea, un remediu util, în conformitate cu Southwick, în ovaritis de ovar plecat cu dureri colici. O condiţie umflat pot fi prezente. Hamamelis. Ovaritis şi nevralgia ovarian. Ludlam laudă acest remediu sub forma sub-acută de ovaritis gonorrhoeal, ea allays durerea şi o salvează deranjament menstrual. Ovaritis după o lovitură. Nu există durere chinuitoare peste tot în abdomen. O aplicaţie externă a extractului de Hamamelis fierbinte acte minunat în supune suferinţă şi durere ca urmare a ovaritis. Iod. Congestionării sau hidropizie de ovar dreapta. Scădere a mammae, plictisitoare, presare, pană-cum ar fi dureri, se întinde de la ovar la uter dreptul ca un plug, mai rău în timpul menstruaţiei. Thuja. Stânga faţă-verso ovaritis, cu suspiciune de mirosul veneral, solicită Thuja. Cârtire dureri în ovare tot timpul, cu iritabilitate mental, cererea de Thuja. Podophyllum are o durere in ovar dreapta, care rulează în jos în coapsă de acea parte. Amorţeală poate fi un simptom participa.

Candida - tratament homeopatCandida sau Monilia este o erupţie pe piele cauzate de o drojdie care trăiesc pe pielea normală de 80% a tuturor oamenilor. La majoritatea oamenilor, prezenţa acestui drojdie pe piele nu este vizibil. La unele persoane, din motive necunoscute, drojdie de bere ce în ce mai activ şi provoacă o rosie, erupţii cutanate pruriginoase, scalarea. Drojdie ii place zonele calde umede şi, de obicei creste in pliurile cutanate de sub san, stomac, şi gropi braţul.

Candida - CAUZĂ

Candida este cauzată de o drojdie numita Candida albicans.
infecţiilor cu Candida, uneori, apare ca un rezultat al tratamentului cu antibiotice.
Persoanele cu diabet sunt mai predispuse la obtinerea de erupţii cutanate de Candida, dar eruptia poate aparea in oricine.

Candida - Semne si simptome

Roşu, senzaţia de mâncărime, erupţie pe piele scalare, de obicei mai rau in pliurile cutanate de sub san, stomac, şi gropi braţul.
Aceasta infectie vaginala apare cu precădere la femeile de vârstă reproductivă. Principalele simptome produse de o vaginita drojdie Candida sunt vaginale şi / sau prurit vulvar (prurit), sau chiar o senzaţie de arsură vulvare. Există o brânză asemănătoare (ca brânza), culoare albă până la galben alb de descărcare de gestiune. De asemenea, nu poate fi umflături ale perineului sau o roseata (eritem) (1). Descărcarea de gestiune nu este apoasă şi de obicei nu mirositoare. Simptomele construi peste 1-3 zile.

Candida - CUM  SE FACE DIAGNOSTICUL?

Gram pata arată drojdie de bere este o metodă de diagnosticare exactă cum este cultura.

Candida - TRATAMENT & medicamente homeopate

Homeopatia este foarte bine cunoscut pentru eficacitatea sa in pielea-tulburări. Există multe medicamente homeopate , care au fost folosite împotriva bolilor fungice punct de vedere clinic şi a candida. Următoarele medicamente homeopate pot ajuta în tratamentul de Candida:
Sulf, Sepia, Antim crud, Natrum Mur, Natrum Salicylicum, petrolier, Medorrhinum, Thuja etc

Candida - TRATAMENT conventionale

O schema de tratament comună este anti-drojdie crema aplicat pe zona afectată de două ori pe zi, urmată de crema de hidrocortizon. Clasa azoli de medicamente sunt, de asemenea, utilizate în mod obişnuit.

Candida - Ce altceva pot face?

Dacă aveţi infecţii recurente cu Candida ar trebui să aveţi un test de toleranta la glucoza de făcut pentru a exclude diabetul zaharat.
Daca sunteti diabetic si sunt frecvent diagnosticaţi cu infecţii cu Candida nivelurile de glucoză din sânge nu sunt, probabil, în limite normale. Trebuie să contactaţi medicul dumneavoastră de familie şi-au reevaluat planul de tratament.

Lucrari de referinta
Harrison Principii de Medicina Interna, 14 ed, McGraw-Hill
Davidson a Principiile şi Exersaţi de Medicină, 17 Ed, 1996, Churchill Livingstone
Nou manual de materia medica homeopată şi repertoriu, William Boericke, două revizuit ed, 2001., B. Jain