emag orizontal

joi, 17 noiembrie 2011

Tratament homeopat pentru chisturi ovariene


Medicamente homeopate şi de tratament pentru chisturi ovariene, dureri ovariene, nevralgii, Ovaritis

Apis mellifica. [Apis]

putinele remedii provoca simptome ca ovarian multe Apis. Acesta are o congestie activă a ovarului dreptul de a merge la ovaritis, cu dureri în regiunea inghinală, senzaţie de arsură, înţepătură şi tumefacţie. Chisturi ovariene în incipiency lor au fost arestaţi de această cale de atac, aici, una din trăsăturile care indică în jos este amorţeală la nivelul coapsei. Ea are, de asemenea, s-au dovedit utile în afecţiuni ale ovarului din stânga. Senzaţie de apăsare în piept poate fi, de asemenea, prezent, cu apariţia de o tuse reflex şi îndemnând de a urina. Mercurius corrosivus. Hughes preferă acest remediu în nevralgia ovarian. Complicaţii peritoneală, de asemenea, să indice. Bovista a vindecat, de asemenea, tumorile ovariene.

 Belladonna. [Bell]

Deoarece acest remediu este una deosebit de adaptată la creşteri glandular este utilă în special în ovaritis acută, şi cu atât mai mult dacă peritoneu fi implicat. Durerile sunt ambreiajului şi trepidant, mai rău pe partea dreapta, nici cea mai mică borcan este dureros, iar pacientul este extrem de sensibil. Simptomele apar brusc, cu faţa roşie şi alte simptome Belladonna sunt prezente. Platinum. Ovare sensibile, dureri de arsură în ele, care poartă în jos, iritaţie ovarian cronică cu excitare sexuală. Induraţie ovarian de mult este prezent. Paladiu. Umflarea şi induraţie de ovar drept. Ii lipseste simptomele mentale ale Platinum, cum ar fi egoism mentale şi de emoţie. Aurum. Ovarian induraţie. Lilium. Ovarian nevralgii. Arsura de la ovar până în abdomen şi coapse în jos, dureri de fotografiere de la ovar stânga peste Pubes, sau până la nivelul glandei mamare. Staphisagria. Foarte util în iritaţie ovarian la femei nervos, iritabil. Stări ipohondru.

 Lachesis. [Lach]

Durere în ovar stânga exonerat de o descărcare de gestiune din uter, poate suporta nimic grele în regiune. Hughes şi Guernsey par să creadă că Lachesis acte şi mai mult în mod vizibil pe ovarul drept, alţii cred contrariul, tendinţa fiind de afectiuni, cu toate acestea, pentru a vă deplasa de la stânga spre dreapta. Supuraţie şi extinderile cronice ale ovarului poate solicita pentru Lachesis. Zincum. Plictisitor în ovar stânga exonerat de flux, oarecum mai bine la presiune; picioare nervos. Graphites. Umflarea şi induraţie de ovar stang; de asemenea, dureri în regiunea ovarian dreapta cu menstruaţiei întârziate sărac. Argentum metallicum. Durere învineţită în ovar stânga şi senzaţie ca în cazul în care au fost în creştere ovar mari. Naja. Dureri violente crampe în ovar stânga. Dr. Hughes este de prim rang în dureri ovariene obscure nu inflamatorii în natură.

Arsenicum. [Ars]

arsura tensive în ovare, în special în partea dreaptă. Ovaritis exonerat de aplicaţii la cald. Sete pacient, iritabil si nelinistit. Colocynth. Colici ovarian, dureri griping, eliberat de indoire dublu; coaserea dureri profunde în regiune ovarian dreapta. Este, de asemenea, un remediu util, în conformitate cu Southwick, în ovaritis de ovar plecat cu dureri colici. O condiţie umflat pot fi prezente. Hamamelis. Ovaritis şi nevralgia ovarian. Ludlam laudă acest remediu sub forma sub-acută de ovaritis gonorrhoeal, ea allays durerea şi o salvează deranjament menstrual. Ovaritis după o lovitură. Nu există durere chinuitoare peste tot în abdomen. O aplicaţie externă a extractului de Hamamelis fierbinte acte minunat în supune suferinţă şi durere ca urmare a ovaritis. Iod. Congestionării sau hidropizie de ovar dreapta. Scădere a mammae, plictisitoare, presare, pană-cum ar fi dureri, se întinde de la ovar la uter dreptul ca un plug, mai rău în timpul menstruaţiei. Thuja. Stânga faţă-verso ovaritis, cu suspiciune de mirosul veneral, solicită Thuja. Cârtire dureri în ovare tot timpul, cu iritabilitate mental, cererea de Thuja. Podophyllum are o durere in ovar dreapta, care rulează în jos în coapsă de acea parte. Amorţeală poate fi un simptom participa.