emag orizontal

joi, 17 noiembrie 2011

Candida - tratament homeopat



Candida sau Monilia este o erupţie pe piele cauzate de o drojdie care trăiesc pe pielea normală de 80% a tuturor oamenilor. La majoritatea oamenilor, prezenţa acestui drojdie pe piele nu este vizibil. La unele persoane, din motive necunoscute, drojdie de bere ce în ce mai activ şi provoacă o rosie, erupţii cutanate pruriginoase, scalarea. Drojdie ii place zonele calde umede şi, de obicei creste in pliurile cutanate de sub san, stomac, şi gropi braţul.

Candida - CAUZĂ

Candida este cauzată de o drojdie numita Candida albicans.
infecţiilor cu Candida, uneori, apare ca un rezultat al tratamentului cu antibiotice.
Persoanele cu diabet sunt mai predispuse la obtinerea de erupţii cutanate de Candida, dar eruptia poate aparea in oricine.

Candida - Semne si simptome

Roşu, senzaţia de mâncărime, erupţie pe piele scalare, de obicei mai rau in pliurile cutanate de sub san, stomac, şi gropi braţul.
Aceasta infectie vaginala apare cu precădere la femeile de vârstă reproductivă. Principalele simptome produse de o vaginita drojdie Candida sunt vaginale şi / sau prurit vulvar (prurit), sau chiar o senzaţie de arsură vulvare. Există o brânză asemănătoare (ca brânza), culoare albă până la galben alb de descărcare de gestiune. De asemenea, nu poate fi umflături ale perineului sau o roseata (eritem) (1). Descărcarea de gestiune nu este apoasă şi de obicei nu mirositoare. Simptomele construi peste 1-3 zile.

Candida - CUM  SE FACE DIAGNOSTICUL?

Gram pata arată drojdie de bere este o metodă de diagnosticare exactă cum este cultura.

Candida - TRATAMENT & medicamente homeopate

Homeopatia este foarte bine cunoscut pentru eficacitatea sa in pielea-tulburări. Există multe medicamente homeopate , care au fost folosite împotriva bolilor fungice punct de vedere clinic şi a candida. Următoarele medicamente homeopate pot ajuta în tratamentul de Candida:
Sulf, Sepia, Antim crud, Natrum Mur, Natrum Salicylicum, petrolier, Medorrhinum, Thuja etc

Candida - TRATAMENT conventionale

O schema de tratament comună este anti-drojdie crema aplicat pe zona afectată de două ori pe zi, urmată de crema de hidrocortizon. Clasa azoli de medicamente sunt, de asemenea, utilizate în mod obişnuit.

Candida - Ce altceva pot face?

Dacă aveţi infecţii recurente cu Candida ar trebui să aveţi un test de toleranta la glucoza de făcut pentru a exclude diabetul zaharat.
Daca sunteti diabetic si sunt frecvent diagnosticaţi cu infecţii cu Candida nivelurile de glucoză din sânge nu sunt, probabil, în limite normale. Trebuie să contactaţi medicul dumneavoastră de familie şi-au reevaluat planul de tratament.

Lucrari de referinta
Harrison Principii de Medicina Interna, 14 ed, McGraw-Hill
Davidson a Principiile şi Exersaţi de Medicină, 17 Ed, 1996, Churchill Livingstone
Nou manual de materia medica homeopată şi repertoriu, William Boericke, două revizuit ed, 2001., B. Jain