emag orizontal

joi, 17 noiembrie 2011

Remediile homeopate pentru herpes genital


Ce este herpesul genital?

Herpesul genital este o infectie cauzata de virusul herpes simplex sau HSV. Există două tipuri de HSV, şi ambele pot cauza herpesul genital. HSV tip 1 infecteaza cel mai des buzele, provocând răni cunoscut sub numele de blistere febră sau răni la rece, dar, de asemenea, poate infecta zona genitala si produc răni. HSV de tip 2 este de obicei cauza de herpes genital, dar, de asemenea, poate infecta gura. O persoana care are infectia cu herpes genital poate trece uşor sau transmite virusul unei persoane neinfectaţi în timpul actului sexual.
HSV ramane in anumite celule nervoase ale organismului pentru viaţă, şi poate produce simptome off şi pe la unele persoane infectate.
Potrivit Centrele de SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, 45 de milioane de oameni în Statele Unite varsta 12 si mai mari, sau 1 stele din 5 din totalul populaţiei adolescenţi şi adulţi, sunt infectate cu HSV-2.
Cum poate cineva lua herpes genital?
Cei mai mulţi oameni a lua herpes genital de a face sex cu cineva care are un herpes focar Acest lucru înseamnă că HSV este activ "focar.". Atunci când activ, virusul produce leziuni vizibile de obicei in zona genitala. Leziunile vărsat (exprimate off), viruşi care pot infecta o altă persoană. O persoană cu herpes genital pot infecta, de asemenea, un partener sexual in timpul sexului oral. Virusul se raspandeste numai rareori, dacă la toate, prin atingerea obiectelor, cum ar fi un scaun de toaletă sau cada fierbinte.

Simptomele Genital Herpes

Din pacate, cei mai mulţi oameni care au herpes genital nu-l stiu, pentru ca niciodata nu au nici un simptom, sau ele nu recunosc nici un simptom ar putea avea. Atunci când există simptome, acestea pot fi diferite în fiecare persoană. Cel mai adesea, atunci cand o persoana devine infectate cu herpes, pentru prima dată, simptomele va apărea în decurs de 2 pana la 10 zile. Aceste episoade prima de simptome, de obicei, ultimele 2 până la 3 săptămâni.
Precoce simptome ale unei epidemii herpes genital includ
• mâncărime sau senzaţie de arsură în zona genitala sau anala
• Durere la nivelul membrelor inferioare, fese, zona genitala sau
• Descărcarea de gestiune de lichid din vagin
• Senzaţie de presiune în abdomen
În termen de câteva zile, leziuni apar aproape de locul unde virusul a intrat în organism, cum ar fi pe gura, penis, sau vagin (vaginale / herpes labial). De asemenea, ei pot să apară în interiorul vaginului si colului uterin cu privire la femei, sau în pasajul urinar a femeilor şi bărbaţilor. Mici umflaturi rosii apar în primul rând, dezvoltarea în blistere, şi apoi devin dureroase rani deschise. Peste câteva zile, răni devin crusty şi apoi se vindeca fara a lasa o cicatrice.
Alte simptome care pot merge cu primul episod de herpes genital sunt febră, dureri de cap, dureri musculare, urinare dureroasă sau dificilă, de descărcare de gestiune vaginale, şi umflarea ganglionilor de la nivelul zonei inghinale zonă.
Poate focare se repete?
Dacă aţi fost infectat cu HSV 1 şi / sau 2, va avea, probabil, simptome sau focarele din timp în timp. După ce virusul a terminat să fie activ, apoi se deplasează la nervii de la sfârşitul coloanei vertebrale în cazul în care acesta rămâne pentru un timp. Chiar şi după leziunile dispar, virusul ramane in interiorul celulelor nervoase într-o stare încă şi ascunse, ceea ce înseamnă că este inactiv.
La majoritatea oamenilor, virusul poate deveni activ de mai multe ori pe an. Aceasta se numeşte o recurenţă. Dar oamenii de stiinta nu stiu inca de ce se intampla acest lucru. Atunci când devine activ din nou, se deplaseaza de-a lungul nervilor la nivelul pielii, în cazul în care se face mai mulţi viruşi în apropierea locului de infecţie foarte primul. Aceasta este, de obicei, în cazul în care răni noi vor apărea.
Frecvenţa şi severitatea episoadelor recurente variaza foarte mult. În timp ce unii oameni au doar una sau doua focare intr-o viata, altele pot avea mai multe focare de un an. Numărul de model şi de focare repeta de multe ori schimba în timp, pentru o persoană. Oamenii de stiinta nu stiu ce cauzeaza virusul să devină activ din nou. Desi unele persoane cu herpes raport că focarele lor sunt aduse de către o altă boală, stres, sau având o perioadă de menstrual, focare de multe ori nu sunt previzibile. În unele cazuri, focarele poate fi conectat la expunerea la soare.

Cum este diagnosticat herpes genital?

Medicii pot diagnostica herpesul genital uitandu-se la răni vizibile în cazul în care epidemia este tipic, şi prin prelevarea unui eşantion de la gât pentru testarea într-un laborator. Herpesul poate fi dificil de diagnosticat dintre focare. Teste de sânge, care a detecta HSV-1 sau HSV-2 anticorpi, poate ajuta pentru a detecta herpes în oameni fara simptome sau în timpul dintre focare.

Herpes genital Tratamentul

Deşi nu există nici un remediu in medicina conventionala pentru herpes genital, lucrător de îngrijire a sănătăţii s-ar putea prescrie unul dintre cele trei medicamente pentru a trata aceasta, precum şi pentru a ajuta la prevenirea episoade viitoare.
• Acyclovir (Zovirax)
• famciclovir (Famvir)
• valacyclovir (Valtrex)
În timpul unui episod herpes activ, indiferent dacă primul episod sau unul repet, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli pentru a accelera vindecarea si pentru a evita raspandirea infectiei la alte locuri de pe corp sau la alte persoane.
• Păstraţi zona infectata curata si uscata pentru a preveni alte infectii de la curs de dezvoltare.
• Încercaţi să evitaţi să atingeţi răni.
• Spălaţi-vă pe mâini după contactul cu răni.
• Evitati contactul sexual din momentul in care sa se ​​simta nici un simptom pana răni sunt complet vindecat, este faptul că, crusta a căzut şi a pielii nou-a format în cazul în care a fost inflamat.
Poate cauza herpes genital orice alte probleme?
Daca o femeie are prima ei episod de herpes genital în timp ce ea este insarcinata, ea poate transmite virusul copilului ei nenăscut şi poate emite un copil prematur. Jumătate din copii infectati cu herpes, fie mor sau suferă de deteriorare a nervilor lor. Un copil nascut cu herpes pot dezvolta probleme grave care pot afecta creierul, pielea sau ochii. În cazul în care copiii născuţi cu herpes sunt tratate imediat cu aciclovir, şansele lor de a fi sănătoşi sunt crescute.
Daca o femeie insarcinata are un focar, care nu este primul episod, riscul de copilul ei de a fi infectat in timpul de livrare este foarte scăzută. În ambele cazuri, dacă sunteţi gravidă şi infectate cu herpes genital, ar trebui să rămână în strânsă legătură cu medicul dumneavoastră înainte, în timpul, şi după ce copilul se naşte.
Daca o femeie are un focar în timpul travaliului şi al naşterii şi există leziuni herpetice in sau langa canalul de nastere, medicul va face o cezariana pentru a proteja copilul. Majoritatea femeilor cu herpes genital, cu toate acestea, nu au semne de infecţie activă cu virus în acest timp, şi poate avea o livrare normală.
Pot alapta daca am herpes genital?
Daca aveti herpes genital, puteţi să vă păstraţi alaptarea atâta timp cât rănile sunt acoperite. Herpesul se transmite prin contactul cu răni şi pot fi periculoase pentru un nou-nascut. Dacă aveţi răni pe sfarc sau areolei, pielea inchisa la culoare din jurul mamelonului, trebuie să încetaţi să alaptarea cu privire la acest san.

Medicamentele homeopate pentru herpes genital

Multe remedii homeopatice au fost cunoscute de a vindeca herpesul genital. Unele dintre acestea sunt -
Natrum Mur, petrolier Causticum, Crot-t, Dulcamara, Graphites, Hepar-sulph, Medorrhinum, Merc-Sol, Sepia, telur, Thuja, Anancardium, Aur-întâlnit, Calcarea, Crot-h, Ulcior-r, Nit-ac, Ph-ac, Sars, Sil, Ter, Rhus-Tox.
Homeopatia trateaza persoana ca un întreg. Aceasta înseamnă că tratamentul homeopatic se concentrează pe pacient ca o persoană, precum şi starea sa patologice. Medicamente homeopate sunt selectate după o examinare completă şi individualizarea caz de analiză, care include istoricul medical al constituţiei pacientului, fizice şi mentale, etc