emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Homeopatia ca remediu



Homeopatia - Ca remediu


Homeopatie, din limba greacă homoeo (adica similare) şi patos (suferinta sensul cuvântului) este un sistem de medicament cum ar fi bazat pe tratarea cu ca. Acelaşi principiu este larg răspândită în medicina mainstream, exemplele cele mai notabile fiind antidoturi şi vaccinuri. Cu toate acestea, Homeopatia ia această premisă un pas mai departe: dacă simptomele mele produce un efect asupra mea asemănător sa muste o tarantula, apoi venin tarantula ar fi tratamentul homeopatic mea, chiar dacă eu nu am fost de fapt muscat de o tarantula.
Teoria care ca pot fi tratate cu ca poate fi urmărită înapoi în ceea ce Ipocriţilor (468 -377 î.Hr.), dar nu a fost până la locul de muncă de Samuel Hahnemann (1755-1843) care a dezvoltat teoria într-o practică utilizabil.
Patogenezii lui Hahneman a constat în a da doze de diverse substanţe atât el însuşi şi de voluntari sănătoşi sa, şi luând act de reacţiile în detaliu. Din motive de siguranţă, substanţele luate au fost foarte diluat, si este aici ca Hahnemann a nimerit pe unul dintre aspectele mai enigmatic de Homeopatie. Cu cât este mai diluat, un medicament homeopatic este, mai eficiente, este în tratarea bolilor.
Munca lui Hahneman a fost continuat de James Tyler Kent în 1877-1878. Interesul lui Kent în medicină Homeopatic a fost determinată de boala sotiei sale grave, care nu a reuşit să răspundă la orice altă formă de medicament disponibile în acel moment.Poziţia Kent ca profesor de anatomie (la Colegiul American Medical, St Louis) l-au aşezat perfect pentru a observa efectele substanţelor în detaliu. Cercetare Kent în Homeopatia a devenit lucrarea vieţii lui, şi el a efectuat patogenezii pe aproximativ 650 de materiale, cu respectarea peste 64000 simptome. Chiar şi astăzi, de Kent este inca repertoriu cele mai utilizate pe scară largă în homeopatie.
Repertoriul folosit în Finder remedia acest site se bazează pe de Kent, fără adăugiri, dar unele modificări au fost necesare pentru a face mai uşoară utilizarea acestuia pentru nespecialist zile moderne, inclusiv neteda engleză Terminologie, categorisire şi simptome în cazul în care este posibil.


Homeopatia clasică - Tratarea întregii persoane


Homeopatia este un medicament clasic holistică, în alte cuvinte, ea urmăreşte să trateze întreaga persoană. Poate părea neobişnuit cu cele utilizate pentru alopat (convenţionale) medicament, în cazul în care un medicament este luat pentru o reclamaţie de piele, alta pentru o durere de cap, şi încă unul pentru insomnie.
Dacă utilizaţi Gasire remediu frecvent, aţi putea descoperi că un remediu specific vine de timp şi de timp din nou pentru reclamaţiile dumneavoastră - cu toate acestea diverse ele par a fi. De exemplu, în testarea Finder remedia on-line, pe propria mea simptome variind de la insomnie, dureri de cap, la plângeri stomac, fosfor a fost frecvent remediu sugerat. Există ceva în natura mea, sub orice fel de simptome de întâlnire, care este înrudit cu fosfor.
O raceala, de exemplu, este un virus care produce o multitudine de efecte, subtil diferite la persoane diferite. Persoane diferite, cu o răceală cauzate de acelaşi virus pot prezenta simptome diferite. Este pentru acest motiv, fiecare caz ar trebui să fie evaluată printr-o analiză atentă şi aproape a tuturor simptomelor relevante.


Homeopatia clasică -  Simillium


Similium este singura substanta care, daca dat la o persoană sănătoasă ar produce exact aceleasi simptome ca si expuse de către pacient.
În plus faţă de gama de simptome care trebuie să fie incluse într-un caz pentru a gasi remediu homeopatic dreapta, precizia este de asemenea important. De exemplu, există aproape 5.000 de dureri de cap în baza noastră de date simptom, o cale de atac diferite pot fi prescrise în funcţie de când simptomele apar, de tipul de durere, în cazul în care în cap, este, ceea ce poate l-au cumpărat, ce alte simptome sunt cu experienţă, etc .