emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Utilizarea medicinei homeopate



În primul rând, să nu faci rău ...


Prima preocupare a oricărei persoane care utilizează orice medicament nou este"Este sigur?". Raspunsul scurt este da, medicament homeopatic este complet sigur.Cu toate acestea, nu trebuie să încetaţi să luaţi orice medicament existente, fără a consulta în prealabil medicul dumneavoastră.


Dozare şi Potenţa


Nu toate homeopati sunt de acord asupra dozei şi potenţă, şi potenţă care urmează să fie luate depinde atât de sensibilitatea pacientului, şi remedia exactă fiind luate.Dar, ca regulă generală, boli cronice (de exemplu, cele pe care le-aţi avut pentru o lungă perioadă de timp) ar trebui să fie trataţi cu un număr mare şi anume 30C - 200C şi acută (adică cele care sunt relativ nou), cu numar redus de exemplu 6C.
Cu toate acestea, există excepţii, în special în cazul în care un accident demarat şi simptomele s-ar putea oferi organismului un start lovitură cu o doză mare potenta, cum ar fi 200C Arnica prima şi apoi să urmaţi o cale de atac, cu o intensitate mai mică. Minima numere sunt folosite mai frecvent decât un număr ridicat.
O altă regulă generală este că o mare potenta medicament homeopat ar trebui să fie luate numai atunci când ştii că este remediul potrivit, astfel încât începe cu un remediu potenta scăzută, iar apoi creste potenta dacă îmbunătăţire este simţită, deşi incompletă.


Modul de administrare al  medicamentelor homeopate


Medicament homeopat ar trebui să fie luate pe un palet curat. În timp ce pe un curs de tratament homeopatic, ar trebui să evite arome puternice, cum ar fi menta (inclusiv pasta de dinti), cafea sau camfor.
Ele sunt în mod normal, luate ca pastile care sunt plasate sub limba. Luaţi două comprimate la fiecare doua ore pentru primele şase doze, şi apoi de patru ori pe zi, timp de până la cinci zile. Pentru unele remedii plângeri sunt luate ca un unguent, de exemplu, crema de arnica aplicate direct la vânătăi.
Dacă luaţi remediu sub forma de pastile, ar trebui să evite contactul cu pielea (inclusiv degete). Doar o picătură câteva pastile în capacul şi se toarnă-le direct în gură.
Odată scutire de la simptome în cazul în care simţi, încetaţi să luaţi medicamentul homeopat. Numai să luaţi din nou în cazul exact aceleaşi simptome veni înapoi.