emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Ce este Homeopatia?



Ce este Homeopatia?


Remediile homeopate (numite, de asemenea, homeopatice) sunt un sistem de medicamente pe baza a trei principii:
Ca şi cum ar fi leacul in sine
De exemplu, în cazul în care simptomele de raceala sunt similare cu otravirea cu mercur, atunci ar fi mercurul este remediul homeopatic pentru dumneavoastră.
Doza minima    remediu este luată într-o formă extrem de diluata; în mod normal, o parte din cale de atac la aproximativ 1.000.000.000.000 părţi de apă.
Singură cale de atacNu contează cât de multe simptome sunt cu experienţă, un singur remediu este luat, si ca remediu va avea ca scop, la toate aceste simptome.
Principii similare constituie baza de tratament alergie convenţionale, în cazul în care substanţa alergică este administrat în doze mici, şi în vaccinuri în cazul în care o formă impotent a virusului este dat de a susţine sistemul imunitar impotriva virusului special.


De ce să folosiţi Homeopatia?


Homeopatia este sistemul de al doilea cel mai utilizat pe scară largă de medicina din lume. Creşterea în popularitate în Statele Unite a fost în jurul valorii de 25 - 50 la sută pe an pe parcursul ultimului deceniu.
Acest succes este alimentat de mai mulţi factori:
Homeopatia este extrem de eficient. În cazul în care remediul corect este luată, rezultatele pot fi rapidă, completă şi permanentă.
Homeopatia este complet sigura. Chiar şi copiii şi femeile gravide pot folosi Homeopatia fără pericol de efecte adverse. Remediile homeopate pot fi, de asemenea, luate alături de alte medicamente, fără a produce efecte secundare nedorite.
Homeopatia este natural. Remediile homeopate sunt în mod normal, bazate pe ingrediente naturale.
Homeopatia funcţionează în armonie cu sistemul imunitar, spre deosebire de unele medicamente conventionale, care suprima sistemul imunitar. (De exemplu, medicamente tuse suprima reflexul de tuse, care este încercarea organismului de a clar la plămâni)
Remediile homeopate nu provoaca dependenta - scutire o dată se face simţită, trebuie să încetaţi să le luati. Dacă nu este resimţită de relief, pe care le luaţi atunci probabil, remediul homeopatic este greşit.
Homeopatia este holistică. Ea trateaza toate simptomele ca unul, care, în termeni practici înseamnă că se adresează cauzei, nu simptomele. Acest lucru înseamnă că, de multe ori simptomele abordarea cu Homeopatia nu se repete.