emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Homeopatia si medicina conventionala




Convenţionale de Vest, sau alopata, medicina a realizat salturi semnificative în conservarea atât calitatea, cât şi longevitate a vieţii, şi este important să recunoaştem această contribuţie. O lume de vaccinare la nivel de program de OMS a eradicat variola; Insulina are permis de tip multi-am diabetici pentru a controla starea lor; antibiotice, deşi nu fără propriile probleme, poate face infecţii letale potentialy inofensiv.

Există mulţi care homeopatii incrunte pe întregul spectum de medicina alopata, deşi în practică, o abordare mai echilibrată este de multe ori mai eficient. Este înţelept, de exemplu, pentru un diabet zaharat insulino-dependent de insulină să întrerupă lor.

Cu toate acestea, medicina conventionala este o etichetă mare, şi nu toate medicina conventionala este benefică. În timp ce în multe cazuri, simptomele sunt ameliorate, vindecat, sau a împiedicat numeroase medicamente alopate pot face o mulţime de rău la corpul tau.

Simptomele unei boli, pentru un homeopat, sunt încercarea de corpul tau de a se vindeca. Prin contrast, medicina conventionala de multe ori acţionează prin suprimarea organismul tau reacţii naturale. De exemplu:

Tusea este de obicei rezultatul unor corpuri străine în plămâni; spasmul muşchilor în încercarea de a-l elimina. Medicament de tuse se opreşte pur şi simplu acest reflex.
Un comprimat durere de cap este un calmant şi suprimă pur şi simplu sentimentul de durere, lăsând organismul sa se supuna orice chin a fost înainte, dar divortat din constiinta noastra. Acesta este un lucru foarte rău. De exemplu, multe batai de cap sunt cauzate de deshidratare - de îndată ce dureri de cap, nu se simte, pacientul nu mai simte nevoia de a înceta să se difuzeze în jurul valorii de, lucru o sudoare şi deshidratare în continuare.
Abordarea convenţională a tratarea infectiilor este antibiotice. Antibioticele mânca pur şi simplu alte bacterii. Corpul nostru are, de asemenea, bacterii care servesc aceeaşi funcţie (într-adevăr, există mai multe tipuri de bacterii în mod natural în organism, toate din care sunt benefice), din pacate acestea sunt, de asemenea, consumate de antibiotice. În plus, un motiv de îngrijorare larg răspândită este că bacteriile devin rezistente la antibiotice.
Antidepresive de muncă, în general, prin blocarea raspunsurile emotionale. Spre deosebire de remediile homeopatice, dependenţa se acumuleaza rapid, şi o dată un curs de antidepresive a început, este adesea un pas pe o pantă lungă, alunecoasă la dependenta.
Medicina conventionala este un instrument foarte contondent. O parte din succesul său se află în acest caracter foarte general. Numărul mare de posibilii factori de care trebuie să fie luate în considerare pentru un tratament eficient cu remedii homeopate au însemnat că ea a cerut o consultare lung, şi de multe ori costisitoare, cu un specialist instruit. În schimb, indiferent de tipul de durere, sau chiar în cazul în care aceasta este, scutirea convenţional este un criminal durere. Compara că la homeopatie - în baza noastră de date Finder remedia, vom descrie aproape 5000 de tipuri de dureri de cap.

În ciuda eforturilor depuse de companii farmaceutice, cercetarea în domeniul medicamentelor şi efectele secundare ale acestora este de multe ori extrem de inadecvată. Cazul cel mai celebru în acest sens este talidomidă - un medicament prescris pentru greturile de dimineata, care a produs defecte congenitale severe. Mai recent controverse includ Seroxat, un antidepresiv care, deşi benficial pentru unii, a fost legată de dependenţa, sinucidere, autoagresiune, şi comportament agresiv la unele persoane.

În ciuda efectelor secundare dăunătoare ale medicinei convenţionale, din păcate, medicamentele bază de prescripţie sunt fără beneficiu pentru cei mai mulţi oameni care le iau. ( sursa: Allen Roses, un vicepreşedinte al Glaxo SmithKline:. unul dintre producatorii de medicamente cel mai mare lumi Vezi aici pentru mai multe )

Abordarea de medicina conventionala neagă eforturile corpului nostru de a se vindeca în sine şi de daune-interese aceste sisteme.

Homeopatia nu funcţionează în acelaşi fel, cum o face de lucru rămâne un mister. Chimisti au ajuns la concluzia că, în potente foarte mare homeopatice nu există de fapt nici unul din stânga substanţei originale. Teoriile care explică homeopatie au fost prezentate, odihnindu-se pe vibratii, electromagnetism, sau memoria de apă.

Cu toate acestea, nu este potrivit ca organismul tau, o modalitate de miracol dincolo de înţelegere, pot fi vindecate prin ceva care este, de asemenea, la îndemâna de mintea ta raţionale?