emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Homeopatia ca stiinta


Homeopatia şi dovezile ştiinţifice

Deoarece acest site face profit prin vânzarea remedii homeopate, nu putem pretinde să fie imparţial, precum şi orice probă vom prezenta ar putea fi vizualizate numai cu o cantitate sanatoasa de scepticism. Ne-ar fi un exemplu de ceea ce este cunoscut sub numele de "prejudecată editoriale". Prejudecată Editorial două tăişuri, unele sunt la fel de părtinitoare faţă de homeopatie aşa cum suntem pentru ea! Prejudecata pot proveni din motivaţiile financiare, sau pur şi simplu o voinţă de a menţine o anumită viziune asupra lumii.

Acesta fiind cazul, în loc de a prezenta niciun element de probă, vom arunca o privire la tipurile de studii disponibile, precum şi relevanţa acestora. Deci, când părăsiţi această pagină şi să mergeţi căutare Google, veţi fi într-o poziţie uşor să înţeleagă mai bine elementele de probă prezentate.

 Teorii in  Homeopatie

Este adevărat că nimeni nu ştie exact cum funcţionează homeopatia. Există multe teorii, bazate pe vibraţii atomice sub, memorie de apă şi aşa mai departe, dar acestea rămân teorii. Cercetările au fost efectuate, care încearcă să dovedească sau să infirme aceste teorii, care poate fi doar un lucru bun.

Din păcate însă, concluziile trase de la o astfel de cercetare pas ocazional şi dincolo de elementele de probă şi spun că, din cauza o teorie a modului în care homeopatia ar putea locul de muncă sunt eronate, homeopatia în sine nu poate funcţiona la toate. Tot ce dovedeşte cu adevărat este faptul că teoria special de modul în care homeopatia ar putea lucra este incorectă, ea nu se dovedi sau infirma homeopatie, la toate.

Acest lucru este evident şi ar avea nevoie de abia menţionează, cu excepţia faptului că unele studii, cum ar, cum ar fi experimentul Horizon BBC, au primit o sumă nejustificată de publicitate.


Studii pe baza studiilor clinice

Singurul tip de proces care pot fi luate în considerare sunt studiile clinice, în cazul în care voluntarii cu o boala special, au fost acordate pentru că remediile homeopate boală. Cu toate acestea, există două limitări cu acest tip de experiment:

"O mărime se potriveşte tuturor" Abordarea
Homeopatia este foarte individualizat, şi aceeaşi cale de atac dat la un anumit număr de persoane diferite, nu va funcţiona în toate cazurile. Homeopaţi ştiu acest lucru şi să ofere remedii specifice, pe baza simptomelor individuale. De exemplu, remediu homeopatic pentru o răceală comună ar depinde de:

tip de dureri de cap (ascutita, bătând, etc),
în cazul în care dureri de cap rănit cel mai
tip de durere în gât
ce poti face pentru ameliorarea / agrava simptomele (de exemplu, mai cald, mai bine la rece, mai rău în aer liber, etc)
sunet de tuse
culoarea şi severitatea de evacuările nazale
ceea ce a început tot în primul rând (de exemplu picioare reci, vântul rece, etc)
etc, etc

Multe studii sunt bazate pe aceeaşi cale de atac dau la toti pacientii din studiu, în mod alopat, şi, prin urmare, nu sunt cu adevărat homeopatice.


Dublu placebo


dublu orb placebo sunt Sfantul Graal de testare medicina conventionala.
Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu termenul, studiile placebo înseamnă că jumătate dintre voluntarii sunt luaţi pastile goale, şi jumătate iau remedii homeopate. dublu-orb ce înseamnă că nici pacient, nici practicanţii ştiu dacă este sau nu pacientul este dat un remediu homeopatic adevărat, sau o pastila placebo. Avantajul a persoanei care căile de atac nu şti dacă acestea sunt sau nu dau pastile placebo este faptul că nu există nici o modalitate de a le subtil (şi probabil involuntar) care influenţează rezultatul, prin, de exemplu, fiind mai atenţi la cei care au luat cale de atac autentic. Cu toate acestea, lovind cu privire la dreptul de recurs poate dura câteva încercări, şi într-un curs de tratament, un homeopat poate încerca mai multe căile de atac, şi mai multe potente, nu doar remedia una în mod normal, dat în studiile dublu-orb. Acest lucru nu este de a vina dublu orb placebo categoric, ci pur şi simplu să spun că, pentru cea mai mare parte, acestea nu au fost efectuate într-un mod care ar putea fi de aşteptat să arate rezultate pozitive.


Tragedia


În general, studiile care s-au găsit homeopatie au fost eficiente în cazul în care pacienţii au fost consultat de homeopaţi pe bază individuală, iar homeopatul a fost libertatea de a varia în funcţie căi de atac astfel cum consideră de cuviinţă. Evident că există limite logistice la experimentarea în acest fel, şi studiile numai scară mai mică, au fost întreprinse în acest mod; cu toate acestea, adversarii de homeopatie au susţinut că numai studiile pe scară largă sunt valide statistic. Dezbaterea privind zgomotul.
De ce Placebo?
Aţi putea fi, intrebati de ce toate procesele notabile de homeopatie se compara cu un placebo. Acest lucru se datorează faptului că un gol "placebo" pilula a fost dovedit a fi benefică în tratarea multe condiţii. De exemplu, a se vedea acest articol pe CNN. Este demn de remarcat faptul că cel puţin homeopatia nu a fost niciodată dovedit mai rău decât placebo, spre deosebire de medicamentele convenţionale, cum ar fi Seroxat - anti-depresiv, care duc la sinucideri.

Ca orice universitar vă va spune, ştiinţa nu este un domeniu în care orice este cunoscut pentru anumite, şi nici chiar în cazul în care există întotdeauna acord cu privire la ceea ce este probabil. "Cel mai înţelept este acela care ştie că nu ştie." Oamenii au propriile lor opinii dogmatic a avut loc la ştiinţă la fel de mult ca în religie. Pentru a va forma propria dvs., singura cale este de a căuta prin toate de cercetare pentru tine