emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Homeopatia in casa noastra

Homeopatia la domiciliu


Homeopatia este în siguranţă pentru utilizarea acasă pentru că nu există efecte secundare periculoase. Acest lucru, pentru mulţi, este principalul care le devine interesat în homeopatie, în primul rând.
Există, de asemenea, o gresita conceptie populara care alte forme de medicina alternativa, cum ar fi suplimentele pe bază de plante, nutriţionale, sau chinezesc pe bază de plante sunt, de asemenea, complet sigur pentru a auto-prescrie, pentru că sunt "naturale". Acest lucru nu este cazul; homeopatia este sigur, deoarece totul este foarte, foarte diluat; multe remedii pe bază de plante şi suplimente poate provoca daune de durată, dacă nu sunt luate cu grijă.


Atunci când oamenii folosesc homeopatia


Cei mai mulţi oameni vin la prima homeopatie atunci cand simt ca am fost omis de către medicina conventionala. Acesta poate fi pentru un lung-a avut loc, boala cronica, sau o boală acută de scurtă durată. Se poate ca medicina conventionala nu a putut pentru a ajuta la toate, sau că reacţiile adverse sunt pur si simplu nu merita riscul.

Pe termen lung şi pe termen scurt - boli cronice şi acute

Pe termen lung (cronica), boli suntt rădăcini mult mai adânci decât pe termen scurt (acuta) boli, şi, prin urmare, sunt mai dificil de tratat cu succes la domiciliu - în mod normal de orientare de la un homeopat ar trebui să fie căutat.
Boli pe termen scurt pot fi tratate mult mai mult succes la domiciliu, de către un laic.
Şi, în sfârşit, pe măsură ce devin mai încrezători în tratarea condiţii de acasă, nu te supra-increzator. Oprirea medicament prescris fără consultarea prima un medic poate pune în pericol sănătatea dumneavoastră. Dacă simptomele persistă, solicitaţi întotdeauna atenţia profesional medical. Ţineţi cont de faptul că, chiar şi simptome minore pot fi un semn de o condiţie care stau la baza mult mai grave, precum si un diagnostic în timp util de către medicul dumneavoastră ar putea salva viata.